Trouwringen

Trouwringen laten ontwerpen

Zijn jullie op zoek naar persoonlijke en unieke trouwringen? Lennart denkt graag mee voor een persoonlijk ontwerp van jullie trouwringen en betrekt u ook tijdens het werkproces!

Ruime collectie trouwringen

In het atelier van Lennart Sieraadontwerp vindt u een ruime collectie trouwringen.
Hij heeft een prachtige eigen trouwringen collectie; zowel strak als eigentijds. Er is een ruime keus aan materialen zoals goud, zilver, zirkonium, titanium en edelstenen. De trouwringen hebben een persoonlijke uitstraling door de verschillende bewerkingen en combinaties van structuren.

Trouwringen op maat

Jullie kunt bij Lennart terecht als jullie al een heel concreet idee hebben voor het ontwerp van de trouwringen, maar ook wanneer jullie ideeën op willen doen. Lennart denkt graag mee voor een uniek ontwerp van jullie trouwringen. Alle sieraden worden op maat gemaakt.

Herbruik sieraden

(Gouden) sieraden met een hoge emotionele waarde kunnen worden verwerkt in jullie trouwringen. Er kan gekozen worden om het originele sieraad deels intact te laten of het materiaal om te laten smelten.

Werkwijze trouwringen maken

Samen met de goudsmid bepalen jullie het definitieve ontwerp van de  trouwringen. Na het ontwerpproces betrekt Lennart jullie ook graag in het werkproces van de trouwringen. Zo kunt u halverwege het werkproces langs komen om de trouwring door te passen, aan te geven of de bewerking van het materiaal naar wens is en waar de edelstenen geplaatst moeten worden.

Gravures

Zelfs voor de gravures in jullie trouwringen zijn er keuzemogelijkheden!
Wilt u een persoonlijke zin in uw eigen handschrift in de trouwring van uw partner laten zetten? Dat kan met een lasergravure. Daarnaast zijn er ook hand- en machinale gravures mogelijk.

Trouwring prijzen

Na de ontwerpfase kan de goudsmid een nauwkeurige schatting geven van de kostprijs van jullie trouwringen. Deze prijs is afhankelijk van de arbeidsuren, het gewicht van het edelmetaal en de eventuele edelstenen.